Prema zvaničnim saznanjima Radnički iz Niša dobio je i petog trenera u ovoj takmičarskoj sezone, a to će biti doskorašnji šef stručnog Dinama iz Vranja Dragan Antić.

Antić (55) ili Recko kako je opšte poznat, beležio je sjajne rezultate sa Vranjancima u dosadašnjem toku sezone koje su naravno skrenule pažnju uprave “Meraklija”. Dinamo se nalazi na prvom mestu u Prvoj ligi Srbije i na dobrom je putu da uđe u elitni rang takmičenja, ali će sada morati da ostvare taj cilj sa novim šefom stručnog štaba.

Antić će biti peti trener koji je seo na klupu Radničkog ove sezone posle Petera Pakulta, Ivana Jevića, Milana Đuričića i Bobana Dmitrovića, koji je prošlog petka podneo ostavku nakon poraza od Voždovca 1:2.

“Hoću Radnički u Evropi! To je moja osnovna ambicija i cilj zbog kojeg sam odlučio da dođem u Niš i preuzmem ekipu. Dobro poznajem momke koji trenutno igraju za Radnički, odmah ćemo početi sa mini pripremama kako bismo osvojili potrebne bodove u pred plej-of u ostalim kolima, a i tamo odigrati dobro i obezbediti Evropu”, izjavio je danas Antić.